Abonare Newsletter

* camp obligatoriu

CONTACT

S.C. FOODVILLE DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L.
strada Diminetii 1 A
Valea Lupului, Iasi
tel: 0731.031.861 sau 0731.031.864
fax: 0232.24.83.44
contact@foodville.ro
C.U.I. 34832379
J22/1336/2015

PROMOŢIE

Preţul nostru 9,89 RON
In STOC
Preţul nostru 10,42 RON
In STOC
Preţul nostru 8,44 RON
In STOC

»
ANGHINARE IN ALUAT TEMPURA

Ce pregatim si gustam: ANGHINARE IN ALUAT TEMPURA

Cu ce ne laudam: un ingredient clasic spaniol pregatit in stil asiatic

 

Timp preparare: 20 minute

Ingrediente

aluat tempura (vezi mai jos)

1 borcan inimi anghinare Diamir

ulei pentru prajit

sos soia pentru servit

 

Pentru aluat:

4-5 linguri amidon

2-3 linguri faina

1 lingurita praf de copt

sare

piper

1/2 pahar cu apa foarte rece (din frigider sau apa in care am adaugat cateva cuburi de gheata)

 

Pentru aluat amestecam intr-un bol toate ingredientele uscate si apoi adaugam treptat apa. Aluatul va fi foarte dens si lipicios la inceput dar pe masura ce vom adauga apa se va omogeniza si va fi mai usor de amestecat. Continuam sa adaugam apa pana cand aluatul este de consistenta unei smantani mai groase - trebuie sa fie suficient de dens incat sa adere bine si sa 'imbrace" uniform legumele.

Incalzim o cantitate mai mare de ulei intr-o tigaie mai adanca (wok sau ceaun) - uleiul trebuie sa fie foarte fierbinte.

Taiem anghinarele in jumatate si le introducem in aluat. Le amestecam ca sa fie acoperite bine de aluat apoi le scuturam de orice exces de aluat si le prajim fiind atenti sa nu se lipeasca unele de altele. Le lasam cateva minute pe o parte, apoi le intoarcem si le mai lasam 4-5 minute.

Le scoatem cu o paleta perforata si le lasam la scurs pe un servet absorbant.

Le servim alaturi de sos de soia.

 

Pofta mare si spor la gatit!


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

 

YzBhY2