Abonare Newsletter

* camp obligatoriu

Introducere » TON » Conserva VENTRESCA Yellowfin in ulei de masline 110 g DIAMIR


        

Conserva VENTRESCA Yellowfin in ulei de masline 110 g DIAMIR

Ventresca (Burta de ton) Yellowfin in ulei de masline

In STOC

 

Numar produs: 00024
Producator: DIAMIR
GREUTATE neta/ uscata: 110 g/ 72 g
Tara de origine: Spania
Preţul nostru fără TVA: 14,66 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
15,98 RON

în coş:
  buc  

DETALII PRODUS

Conserva VENTRESCA (BURTA DE TON) Yellowfin in ulei de masline

Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 si Omega 6

Ventresca de ton Yellowfinn de la DIAMIR reprezinta o experienta gastronomica aparte  si este perfecta pentru a fi savurata ca atare pe o felie de paine prajita cu putin ulei de masline. Aflati aici mai multe detalii despre ventresca.

Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara.

Ingrediente: File din burta de ton Yellowfin (65%), ulei de masline, sare. Poate contine urme de moluste. Produs sterilizat. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor.

Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 230kcal; grasimi14,2g/din care saturate 2,3g;glucide 0,1g din care zaharuri0g; proteine25,5g; sare0,47g.

Masa neta - 110 g / Masa uscata - 72 g

Conditii de pastrare: A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet, la o temperatura cuprinsa intre 0-28 grade C. Dupa deschidere, continutul neconsumat se va transfera intr-un recipient nemetalic care se va pastra in frigider si se va consuma in termen de 24 de ore.

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Exceptionala colaborare!
Eugen Ciocan
27.04.2016 08:40
NTEwOGI2