Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

CONTACT

S.C. FOODVILLE DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L.
strada Diminetii 1 A
Valea Lupului, Iasi
tel: 0731.031.885
fax: 0232.24.83.44
contact@foodville.ro
C.U.I. 34832379
J22/1336/2015

PROMOŢIE

Pret initial - anterior discount 9,90 RON
Preţul nostru 8,91 RON
In STOC
Pret initial - anterior discount 159,90 RON
Preţul nostru 143,91 RON
In STOC
Pret initial - anterior discount 9,95 RON
Preţul nostru 8,96 RON
In STOC

»
PASTE DIN DOVLECEL CU SALSA DE ARDEI COPT

Ce pregatim si gustam: Paste din dovlecel cu salsa de ardei copt si rosii deshidratate

Cu ce ne laudam: o portie de paste guilt free, sanatoase si hranitoare

 

Timp preparare: 15 minute

 

Ingrediente (2 portii)


1 dovlecel zuchinni

6-8 Ardei Piquillo copti intregi cu usturoi MCA

2-3 Rosii deshidratate in ulei Antico Casale

100g masline negre fara samburi DIAMIR

1 lingura ulei masline extravirgin Urzante

zeama lamaie dupa gust

Pentru a obtine paste din dovlecel noi am folosit un spiralator de legume; daca nu aveti aceasta ustensila,  puteti folosi o razatoare tip mandolina sau un curatator de legume, diferenta tine doar de forma: in loc de „spaghetti”  veti obtine „fettucine”.


Intai spalam si curatam dovlecelul, noi i-am lasat coaja, ni s-a parut ca arata mai bine. Apoi il feliem folosind una din metodele mentionate mai sus.

Mixam ardeii copti, cateva masline si rosiile deshidratate cu o lingura de ulei si zeama de lamaie dupa gust pana obtinem un sos omogen. Gustam. Daca sosul vi se pare prea gros il mai puteti dilua cu apa sau zeama de lamaie.

Asezam pastele de dovlecel intr-un bol si adaugam sosul. Decoram cu felii de masline si verdeata tocata.

Pofta mare si spor la gatit!


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

ZGZjZ