CONTACT

S.C. FOODVILLE DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L.
strada Diminetii 1 A
Valea Lupului, Iasi
tel: 0731.031.885
fax: 0232.24.83.44
contact@foodville.ro
C.U.I. 34832379
J22/1336/2015

PROMOŢIE

Pret initial - anterior discount 43,90 RON
Preţul nostru 37,32 RON
In STOC
Pret initial - anterior discount 11,95 RON
Preţul nostru 9,56 RON
In STOC
Pret initial - anterior discount 29,90 RON
Preţul nostru 20,93 RON
In STOC

»
Spaghete crocante cu roșii deshidratate

Ingrediente pentru 4 persoane:

400 gr. spaghete

100 gr. rosii deshidratate in ulei

100 gr. pesmet

5 file anșoa în ulei

1 cățel de usturoi

6 linguri ulei de masline

1 ardel iute proaspăt

sare

 

Fileurile de ansoa se taie în bucăți mici. Se curata de seminte ardeiul si se toaca marunt impreuna cu usturoiul.

Incalzim intr-o tigaie 3 linguri de ulei de masline in care sotam fileurile de ansoa iar apoi micsoram flacara si adaugam usturoiul și ardeiul iute. Peste acestea adaugam roșiile deshidratate tăiate fâșii subțiri, amestecam și mai lasam cateva minute.

Într-o altă tigaie incalzim alte 3 linguri de ulei și prajim pesmetul pana devine auriu si crocant.

Intre timp fierbem pastele in apa cu sare. Cand pastele sunt gata, le scurgem de apa si le adaugam peste amestecul de rosii deshidratate. În cazul în care este necesar – amestecul este prea uscat – mai  adaugăm cateva linguri din apa in care au fiert pastele si amestecam. Mai lasam cateva secunde  dupa care luam tigaia de pe foc, adaugam pesmetul, amestecam și savuram!

Sursa


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

NTg1OGUxZ