Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

CONTACT

S.C. FOODVILLE DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L.
strada Diminetii 1 A
Valea Lupului, Iasi
tel: 0731.031.885
fax: 0232.24.83.44
contact@foodville.ro
C.U.I. 34832379
J22/1336/2015

PROMOŢIE

Pret initial - anterior discount 13,50 RON
Preţul nostru 12,15 RON
In STOC
Pret initial - anterior discount 24,90 RON
Preţul nostru 22,41 RON
In STOC

»
SUPA CREMA DE SPARANGHEL

Ce pregatim si gustam: Supa crema cu  sparanghel si hasmatuchi

Cu ce ne laudam: o supa numai buna de pregatit primavara, gustoasa si aromata

 

Timp preparare: 30 minute


Ingrediente (2 portii)


2 borcane varfuri sparanghel verde MCA

2 cartofi medii

2-3 linguri hasmatuchi tocat

1-2 linguri ulei masline extravirgin Urzante

sare, nucsoara – dupa gust

 

Curatam cartofii si ii taiem cuburi iar apoi ii punem la fiert in apa cu sare.


Cat timp fierb cartofii, feliem varfurile de sparanghel, spalam si tocam verdeata.

Dupa ce cartofii au fiert ii scurgem de apa si ii mixam impreuna cu sparanghelul si verdeata, cu ajutorul unui blender. Daca supa crema are o consistenta prea groasa o putem dilua cu cateva linguri din apa in care am fiert cartofii.

Punem din nou amestecul pe foc, adaugam ulei masline si nucsoara. Gustam si potrivim de sare. Mai lasam cateva minute si luam de pe foc.

Turnam in boluri, decoram cu felii de ridiche si servim cu crutoane de paine.

Pofta mare si spor la gatit!


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

OWI4M2Ey