Abonare Newsletter

* camp obligatoriu

CONTACT

S.C. FOODVILLE DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L.
strada Diminetii 1 A
Valea Lupului, Iasi
tel: 0731.031.861 sau 0731.031.864
fax: 0232.24.83.44
contact@foodville.ro
C.U.I. 34832379
J22/1336/2015

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 9,89 RON
In STOC
Preţul nostru 16,99 RON
In STOC
Preţul nostru 11,95 RON
In STOC

»
TARTA CU PESTO ROSU SI CALAMARI

Ce pregatim si gustam: Tarta cu pesto si calamari

Cu ce ne laudam: o combinatie delicioasa de ingrediente, numai buna pentru zilele cu dezlegare la peste

 

Timp preparare: 10 minute, Timp in cuptor: 20 minute

Total: 30 minute

 

Ingrediente (2 portii/ 2 felii per portie)


1 pachet aluat foietaj

1 conserva calamari bucati in ulei Diamir

8-10 rosii deshidratate in ulei Antico Casale

1-2 ardei Piquillo copti intregi cu usturoi MCA

Cateva capere

Zeama lamaie

1-2 linguri ulei masline extravirgin Urzante

 

Preincalzim cuptorul la 180-200°C.

Intindem foaia de aluat in tava tapetata cu hartie de copt si cu cutitul crestam o bordura de 1cm de jur imprejurul  foii. Bordura se va inalta la copt si vom obtine o crusta crocanta.

Feliem bucatile de calamar.

Mixam rosiile deshidratate, 1 ardei copt si caperele cu o lingura de ulei si zeama de lamaie dupa gust, pana obtinem un sos de consistenta omogena.

 

Intindem acest sos peste aluat (lasand bordura libera). Peste sos asezam feliile de calamar si cateva capere.

Lasam la copt in cuptorul preincalzit, pentru 15-20minute. Cu cateva minute inainte de a scoate tava din cuptor, putem unge bordura tartei cu ulei de masline pentru a se rumeni.

Feliem tarta si savuram.

Pofta mare si spor la gatit!

 

 

 

 

 

 



PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

 

NmIyY2YzNm