Introducere » PESTE DIVERSE » Conserva file macrou marinat in sos escabeche 90 g DIAMIR
Conserva file macrou marinat in sos escabeche
Escabeche se refera atat la sosul acid utilizat pentru marinarea pestelui si a carnii cat si la metoda de preparare (escabeche inseamana marinata). Sosul escabeche contine in mod tipic ulei, otet sau zeama de lamaie, usturoi, ceapa si condimente. Pestele, fructele de mare sau carnea se frig pe gratar, se marineaza minim 12 ore iar apoi se servesc reci. Sosul escabeche si aceasta metoda de preparare a carnii si pestelui este de origine araba si a fost introdus in Spania de catre mauri.
Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara.
Ingrediente: File de macrou (scomber japonicus/colias) , ulei floarea soarelui , otet, condimente, sare . Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor.
Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 160kcal; grasimi11,4g/din care saturate 2,4g;glucide 0g din care zaharuri0g; proteine20g; sare1g.
Masa neta - 90 g / Masa uscata - 65 g
Conditii de pastrare
A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet, la o temperatura cuprinsa intre 0-28 grade C. Dupa deschidere se va pastra in frigider.