Introducere » BACANIE » Garam Masala pasta pentru curry 283 g
Rajah pasta Garam Masala pentru curry, foarte iute - borcan 283 g
Preparare: Se incalzeste pasta in tigaie timp de 3 minute, se adauga ingredientele si se gatesc pana sunt gata. Se foloseste 1 lingurita pasta/ portie.
Ingrediente: apa, condimente macinate 23% (coriandru, chimen, boia, piper negru, scortisoara, ghimbir, cuisoare, ienibahar), ulei de rapita, sare, faina de porumb, acidifiant:acid acetic, acid citric, tamarind, pudra usturoi.
Poate cotine urme de MUSTAR, ARAHIDE si de FRUCTE CU COAJA. PRODUSUL SE FOLOSESTE DOAR GATIT.
Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 258kcal; grasimi 22,4g din care saturate 1,6g; glucide 5,8g din care zaharuri 0,3g; proteine 2,9g; sare 4,7g.
Conditii depozitare:
A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de lumina. A se consuma in termen de maxim 6 luni de la deschidere si inainte de data de expirare trecuta pe ambalaj.