Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » PACHETE DEGUSTARE » Pachet degustare foie gras "Martiko"


        

Pachet degustare foie gras "Martiko"

Pachet degustare foie gras "Martiko"


0x
In STOC

 

Numar produs: 130P130
Producator: MARTIKO
Tara de origine: Spania
Preţ vechi 45,20 RON
Preţul nostru fără TVA : 38,53 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
42,00 RON

în coş:
  buc  

DETALII PRODUS

Acest pachet contine: 

1 * Bloc Foie-Gras Rata, 130g (contine 98% foie gras - "ficat gras" de rata)

1 * Paté superior de rata, 130g

 

Conservele de 130g sunt potrivite pentru doua  persoane.

Recomandare servire: este indicat sa refrigerati foie - gras cu minim 4 ore inainte de a-l consuma. Dupa ce il scoateti din frigider, il lasati la temperatura camerei 15 minute, il feliati si apoi il puteti servi.

 

Ce este foie-gras-ul ?

Foie gras este o specialitate culinara de lux , produsa din ficat proaspat de gâscă sau raţă, care au fost ingrasate inainte.

Conform legii franceze, poarta denumirea de „foie- gras” ficatul de raţă sau  gâscă , care a fost ingrasata intentionat , proces cunoscut sub denumirea de gavaj.  In partea  de nord a Spaniei – Navarra, fosta provincie franceza- ,  foie-grasul este produs ocazional si prin ingrasare naturala, proces care  necesita insa un timp mai indelungat.   

Acest produs gourmet este o delicatesa recunoscuta in bucataria franceza si spaniola .  Gustul sau este descris ca fiind bogat, untos , cu o savoare delicata , deosebindu-se de cel de  ficatul simplu  de  raţă sau  gâscă.

Foie gras-ul se comercializeaza sub mai multe forme :  foie-gras frais  (ficat proaspat),  foie-gras cuit (foie-gras preparat) sau  foie-gras mi-cuit (foie-gras semi-preparat).

Denumirea de foie-gras cuit (foie-gras preparat ) se refera la specialitatea culinara cea mai populara, cea pe care o gasiti  ocazional pe rafturile magazinelor. Fiind sterilizat, poate fi pastrat intr-un loc uscat si racoros timp de mai multi ani, timp in care va  „îmbătrâni”  frumos , ca un vin bun !  Şi tot ca şi un vin bun, ideal este să îl scoateţi din frigider cu 15 minute înainte de a-l degusta. La temperatura camerei îşi va dezvălui toate aromele.

Bloc de foie grasfoarte răspândit astăzi ,  este o specialitate de foie-gras inventata mai târziu, în 1954, şi care amestecă mai multe bucăţi de ficat emulsionate, garantând un gust omogen.

 

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

YzU0ZjRjMD