Introducere » SOSURI » Rajah - Korma Sos pentru curry cu nuca de cocos, 500 g
Rajah sos gata preparat pentru curry - iute, borcan 500 g
Preparare:
IN TIGAIE: 400 g piept de pui se gateste timp de 4-5 min cu o lingura de ulei. Se adauga sosul Rajah si se aduce la fierbere. Se micsoreaza flacara si se lasa pe foc 20 min, amestecand din cand in cand.
LA CUPTOR: se amesteca 400g piept pui (taiat cuburi)cu sosul Rajah, se pune intr-un vas si se da la cuptorul preincalzit la 200 °C pentru 40 min.
Pentru varianta vegetariana, puteti folosi in loc de carne de pui ciuperci, cartof dulce sau tofu.
Ingrediente: apa, smantana (LAPTE) 17%, smantana din nuca de cocos 6%, nuca de cocos deshidratata 6%, zahar, ulei de rapita, ceapa deshidratata, concentrat din pasta de tomate, amidon din porumb modificat, condimente, piure de usturoi, sare, acidifiant: acid lactic, acid citric, piure de ghimbir.
Poate contine urme de ARAHIDE, FRUCTE CU COAJA.
Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 176kcal; grasimi 10,5g din care saturate 5,9g; glucide 12g din care zaharuri 6,3g; proteine 3,8g; sare 0,79g.
Conditii depozitare:
A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de lumina. A se consuma imediat dupa deschidere.