Introducere » NUCI & FRUCTE USCATE » SEEBERGER Merisoare Moi 125 g


    

SEEBERGER Merisoare Moi 125 g


0x
In STOC

 

Numar produs: 2967602
Producator: SEEBERGER
GREUTATE: 125 g
Tara de origine: Germania
Preţul nostru fără TVA : 10,50 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
11,45 RON

în coş:
  buc  

DETALII PRODUS

Merisoarele Moi SEEBERGER sunt obtinute printr-un procedeu special din merisoare intregi, netaiate.Prin acest procedeu, ele isi pastreaza o aroma fructata deosebita si o consistenta moale, placuta. Merisoarele Moi SEEBERGER sunt partial deshidratate, indulcite, pasteurizate si nu contin sulfiti.

Ingrediente : Merisoare deschidratate si pasteurizate 60% , zahar, ulei de floarea soarelui. Ambalat in atmosfera protectoare.Dupa deschidere consumati in cateva zile. Eventuale pete albe pe fructe sunt cauzate de cristalizarea zaharului care este un proces natural si nu inseamna ca produsul este deteriorat.

Valori nutritionale/ 100g produs: energie 295 kcal; grasimi 1,1 g din care saturate 0,2 g ; glucide 67 g din care zaharuri 57 g; proteine 0,5 g; sare 0,03 g.

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZWM0MD