Introducere » FRUCTE DE MARE » Supa crema de crab, 375 g, Bornholms


        

Supa crema de crab, 375 g, Bornholms


0x
Stoc epuizat

 

Numar produs: BSC375
Producator: Bornholms
GREUTATE: 375 g
Tara de origine: Danemarca
Preţul nostru fără TVA : 13,09 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
14,27 RON

DETALII PRODUS

Bornholms supa crema din carne de crab, 375 g

 

Ingrediente

Apa, carne de CRAB, LAPTE PUDRA, rosii, stabilizatori (amidon din cartofi si porumb), vin alb, morcovi, ceapa, sare, pudra de CRAB din CRAB deshidratat, ardei rosu, zahar, piper. Alergenii sunt scrisi cu majuscule-contine CRUSTACEE.

 

BORNHOLMS A/S este Furnizor al Casei Regale a Danemarcei din 1963 si ofera clientilor sai un sortiment de produse bazat pe Crustacee, Moluste si Peste la cele mai inalte standarde de calitate europene. Produsele BORNHOLMS se bazeaza pe retetele traditionale si se remarca prin gustul deosebit datorat procesarii atente si materiilor prime de top.

 

Informatii nutritionale/100g produs 

Valoare energetica: 56 kcal; grasimi 2,0 g/din care saturate 1,2 g; glucide 6,3 g din care zaharuri 2,5 g; proteine 2,7 g; sare 0,67 g.

 

Conditii depozitare

A se depozita la loc uscat si racoros , temperatura maxima admisa 25 C. Dupa deschidere se va pastra la frigider in recipient nemetalic si se va consuma in maxim 48 de ore.

 

 

 Supa crema de Crab este una dintre retetele clasice scandinave, prin care bucataria acestei regiuni s-a facut cunoscuta in lumea intreaga.  In Scandinavia este una dintre cele mai populare modalitati de a savura Crab-ul la ocazii speciale , cum ar fi masa de Craciun.

Este o supa gustoasa, cremoasa si ideal condimentata de care va veti indragosti de la prima degustare.

Pentru ocazii speciale sau pentru a-i da o nota personala puteti adauga creveti trasi in unt si marar.

Daca timpul va permite, puteti prepara perisoare de somon pe care sa le adaugati in supa de crab si apoi garnisi cu marar.

Pentru o experienta autentic scandinava, puteti servi alaturi de supa de crab si paine prajitita cu marar.

Reteta Paine Prajita cu Marar:

8 felii de paine

2 catei de usturoi

40 grame de unt

4 linguri de masa de marar proaspat maruntit

 

  1. Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius
  2. Taiati cateii de usturoi in doua si frecati cu ei feliile de paine
  3. Amestecati untul cu mararul maruntit si ungeti feliile de paine cu mixul rezultat
  4. Puneti feliile de paine la cuptor pentru 2-3 minute pana se rumenesc

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YzZjN