Introducere » FRUCTE DE MARE » Supa crema de crab, 375 g, Bornholms
Apa, carne de CRAB, LAPTE PUDRA, rosii, stabilizatori (amidon din cartofi si porumb), vin alb, morcovi, ceapa, sare, pudra de CRAB din CRAB deshidratat, ardei rosu, zahar, piper. Alergenii sunt scrisi cu majuscule-contine CRUSTACEE.
BORNHOLMS A/S este Furnizor al Casei Regale a Danemarcei din 1963 si ofera clientilor sai un sortiment de produse bazat pe Crustacee, Moluste si Peste la cele mai inalte standarde de calitate europene. Produsele BORNHOLMS se bazeaza pe retetele traditionale si se remarca prin gustul deosebit datorat procesarii atente si materiilor prime de top.
Valoare energetica: 56 kcal; grasimi 2,0 g/din care saturate 1,2 g; glucide 6,3 g din care zaharuri 2,5 g; proteine 2,7 g; sare 0,67 g.
A se depozita la loc uscat si racoros , temperatura maxima admisa 25 C. Dupa deschidere se va pastra la frigider in recipient nemetalic si se va consuma in maxim 48 de ore.
Supa crema de Crab este una dintre retetele clasice scandinave, prin care bucataria acestei regiuni s-a facut cunoscuta in lumea intreaga. In Scandinavia este una dintre cele mai populare modalitati de a savura Crab-ul la ocazii speciale , cum ar fi masa de Craciun.
Este o supa gustoasa, cremoasa si ideal condimentata de care va veti indragosti de la prima degustare.
Pentru ocazii speciale sau pentru a-i da o nota personala puteti adauga creveti trasi in unt si marar.
Daca timpul va permite, puteti prepara perisoare de somon pe care sa le adaugati in supa de crab si apoi garnisi cu marar.
Pentru o experienta autentic scandinava, puteti servi alaturi de supa de crab si paine prajitita cu marar.
Reteta Paine Prajita cu Marar:
8 felii de paine
2 catei de usturoi
40 grame de unt
4 linguri de masa de marar proaspat maruntit