Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » NOUTATI » Ficat de cod afumat cu lamaie 120 g Bornholms


        

Ficat de cod afumat cu lamaie 120 g Bornholms

Ficat de cod cu aroma de lamaie


0x
In STOC

 

Numar produs: BFCL120
Producator: Bornholms
GREUTATE neta/ uscata: 120 g/ 70 g
Tara de origine: Danemarca
Preţul nostru fără TVA : 9,56 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
10,42 RON

în coş:
  buc  

DETALII PRODUS

Bornholms Ficat de cod afumat, in ulei propriu, cu lamaie - 120 g

Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara

Zona de pescuit: FAO 27 (Atlanticul de Nord)

Producator cu certificare MSC (Marine Stewardship Council) - aceasta certificare garanteaza ca pestele provine din surse sustenabile

 In articolul nostru de blog, puteti afla mai multe informatii despre ficatul de cod si proprietatile sale.

 

BORNHOLMS A/S este Furnizor al Casei Regale a Danemarcei din 1963 si ofera clientilor sai un sortiment de produse bazat pe Crustacee, Moluste si Peste la cele mai inalte standarde de calitate europene. Produsele BORNHOLMS se bazeaza pe retetele traditionale si se remarca prin gustul deosebit datorat procesarii atente si materiilor prime de top.

Supranumit „foie gras oceanic” datorita texturii sale untoase , ficatul de cod nu este doar gustos ci si foarte sanatos ,fiind o sursa naturala ideala de proteine de foarte buna calitate, acizi grasi Omega 3 si  vitamine ( A, D si E ). Toate acestea cu un strop de lamaie pentru un plus de gust .

Ingrediente

FICAT DE COD ( Gadus Morhua) 98 % zona de pescuit Atlanticul de Nord FAO27, Sare 1%,Lamaie 1%, Fum de mesteacan de origine daneza. Alergenii sunt scrisi cu majuscule-contine PESTE.

 

Informatii nutritionale/100g produs 

Valoare energetica: 394 kcal; grasimi 38,7g/din care saturate 5,7 g; glucide2,9 g din care zaharuri0g; proteine 7,5; sare1,1 g.

 

Conditii depozitare

A se depozita la loc uscat si racoros , temperatura maxima admisa 25 C. Dupa deschidere se va pastra la frigider in recipient nemetalic si se va consuma in maxim 48 de ore.

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Yzg4ZmE0M2