Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » FRUCTE DE MARE » Conserva scoici midii in sos escabeche 115 g


        

Conserva scoici midii in sos escabeche 115 g

midii in sos


1x
In STOC

 

Numar produs: 5013
Producator: DIAMIR
GREUTATE neta/ uscata: 115 g/ 69 g
Tara de origine: Spania
Preţul nostru fără TVA : 11,83 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
12,90 RON

în coş:
  buc  

DETALII PRODUS

Conserva midii (scoici) in sos escabeche

Carnea de midii reprezinta o buna sursa de proteine si fosfatide, care au un efect benefic asupra activitatii ficatului.

Midiile contin multi acizi grasi polinesaturati, substante care majoreaza activitatea creierului si au rol benefic asupra vederii.

In plus, carnea de midii contine un numar mare de microelemente, printre care cupru, cobalt, iod, mangan, zinc, aminoacizi si vitaminele PP, B1, B6, B2, E, si D. De asemenea, midii se inscriu printre alimentele cu un continut foarte bogat de fier si cupru.

 

Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara.

Masa neta - 115 g/ Masa uscata - 69 g (14/18 scoici)

Ingrediente:  Scoici midii (80%), ulei de floarea  soarelui, otet, boia de ardei si sare. Poate contine urme de peste si produse derivate. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor.

Informatii nutritionale/100g  produs

Valoare energetica: 140kcal; grasimi 7,7g/din care saturate 1,2g;glucide 3,9g din care zaharuri 0g; proteine 20g; sare 0,6g.

Conditii de pastrare

A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet, la o temperatura cuprinsa intre 0-28 grade C. Dupa deschidere, continutul neconsumat se va transfera intr-un recipient nemetalic care se va pastra in frigider si se va consuma in termen de 48 de ore.

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Sediu
Elena
17.08.2022 16:47
NTY4N