SPINNAKER SEAFOOD

18.10.2019

SPINNAKER SEAFOOD

SPINNAKER SEAFOOD este marca inregistrata a producatorului danez Munkebo Seafood A/S, care vrea sa fie cunoscut ca un furnizor de produse de cea mai buna calitate cu viziune si fara bariere. Munceste din greu sa indeplineasca standardele ridicate ale clientilor si cresterea tot mai mare a cererii de livrare a conservelor cu fructe de mare si peste de cea mai buna calitate.  Se concentreaza pe realizarea unor produse cu gust unic si foarte bun.

Cei de a Munkebo Seafood A/S sunt constienti de schimbarile care au loc in lumea din care facem parte si ca vom fi afectati cu totii de aceste schimbari. In acelasi timp sunt constienti si de responsabilitatea pe care o au. Din acest motiv sunt  100% implicati in protejarea mediului si ridicarea standardelor de calitate. Tocmai de aceea, marea majoritate a produselor marine sunt certificate conform standardelor MSC / ASC.

 

Totul se bazeaza pe folosirea celor mai bune ingrediente. Produc conserve de fructe de mare pe care ei insisi le-ar manca cu placere si spera ca si clientii lor le apreciaza cel putin la fel de tare ca ei.  

Compania a fost infiintata in anul 1974 ca un joint-venture intre o companie daneza si producatorul german de conserve HAWESTA. In primii ani de existenta ai companiei, sortimentul era bazat pe hering, macrou  si ficat de cod , care erau livrate aproape in exclusivitate catre piata germana.

In 1997 compania a fost preluata in totalitate de catre actionari danezi si sortimentul a fost extins  pentru a include somon, fructe de mare si o variata gama de supe ready-to-eat.

Astazi, Munkebo Seafood A/S este un producator care dispune de cele mai noi tehnologii , dedicat produselor de calitate cu un gust unic si utilizarii ingredientelor proaspete,  la cele mai inalte standarde din Scandinavia.

Va invitam sa degustati conservele Spinnaker Seafood-  din MAGAZINUL NOSTRU  , alaturi de conservele multor altor producatori.  Veti gasi somon, creveti, hering in sos chilli, midii in sos curry, somon salbatic gatit lent si niste supe creme cu fructe de mare excelente.

 

YWEyYz