CONCURS Foodville

19.09.2019

CONCURS Foodville

Mereu ne gandim la clientii nostri si de aceea ne face placere sa impartim cu voi din delicatesele pe care le gasiti tot timpul in magazinul FOODVILLE. Din acest motiv ne-a venit ideea organizarii unui concurs cu un PREMIU deosebit.

Esti pasionat de bucataria franceza sau spaniola?  Sigur te vei bucura de premiul acestui concurs organizat de noi: un Bloc foie-gras rata 950g in valoare de 228,95 RON. Nu esti fan Foie Gras? Nu-i nimic! Il poti darui la randul tau. Sigur ai niste prieteni care apreciaza astfel de bunatati si le vei face o bucurie. Sau spune-le si lor de concurs, vor participa si asa sansele voastre cresc si poate chiar il veti savura impreuna. Pentru a participa intra pe pagina de facebook FoodVille si da like postarii in care este prezentat concursul, raspunde la intrebare, iar peste 10 zile vei afla daca esti tu cel norocos.

Citeste regulamentul si apoi participa!

REGULAMENT:

  • -Intrare / inscriere in Concurs: like la postare si un comentariu in care sa spuneti ce este foie-gras ul (informatie pe care o gasiti pe FoodVille.ro)
  • -Condițiile de Participare: participa doar cei care dau like si comenteaza la postarea de pe pagina de facebook FoodVille 
  • -Conditiile de castig: tragere la sorti, castigatorul va fi selectat aleatoriu prin intermediul platformei Random.org
  • -Premiile si valoarea lor: MARTIKO Bloc foie-gras rata 950g in valoare de 228,95 RON
  • -Termenii de desfasurare ai concursului: Joi 19.09.2019- Luni 30.09.2019(va fi anuntat castigatorul)
  • -In momentul inscrierii in concurs (prin like si comentariu) sunteti de acord cu publicarea ulterioara pe pagina de facebook si pe blogul siteului FoodVille a numelui si localitatii dumneavoastra

Mult succes!!!

NWRmZTcyYT