Introducere » FRUCTE DE MARE » Conserva scoici midii in sos escabeche 115 g
Conserva midii (scoici) in sos escabeche
Carnea de midii reprezinta o buna sursa de proteine si fosfatide, care au un efect benefic asupra activitatii ficatului.
Midiile contin multi acizi grasi polinesaturati, substante care majoreaza activitatea creierului si au rol benefic asupra vederii.
In plus, carnea de midii contine un numar mare de microelemente, printre care cupru, cobalt, iod, mangan, zinc, aminoacizi si vitaminele PP, B1, B6, B2, E, si D. De asemenea, midii se inscriu printre alimentele cu un continut foarte bogat de fier si cupru.
Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara.
Masa neta - 115 g/ Masa uscata - 69 g (14/18 scoici)
Ingrediente: Scoici midii (80%), ulei de floarea soarelui, otet, boia de ardei si sare. Poate contine urme de peste si produse derivate. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor.
Informatii nutritionale/100g produs
Valoare energetica: 140kcal; grasimi 7,7g/din care saturate 1,2g;glucide 3,9g din care zaharuri 0g; proteine 20g; sare 0,6g.
Conditii de pastrare
A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet, la o temperatura cuprinsa intre 0-28 grade C. Dupa deschidere, continutul neconsumat se va transfera intr-un recipient nemetalic care se va pastra in frigider si se va consuma in termen de 48 de ore.