Lee Kum Kee este cel mai mare producator de sosuri din Hong Kong, avand in portofoliu peste 200 de sosuri traditionale chinezesti si asiatice printre care sosul de stridii, sosul Hoisin, sosul Char Siu, diferite tipuri de sos de soia etc.
Fondata in 1888 de catre Lee Kum Sheung, compania este considerata inventatorul sosului de stridii si a devenit in cei peste 120 de ani de existenta unul dintre cei mai mari producatori mondiali de sosuri chinezesti cu vanzari in peste 100 de tari si facilitati de productie in Hong Kong, China, Malaezia si SUA .
Cu un proces de productie atent monitorizat in fiecare etapa, de la materia prima si pana la produsul finit, Lee Kum Kee este vazuta ca cea mai de incredere marca in domeniul sosurilor traditionale chinezesti si este in prezent principalul partener al Asociatiei Mondiale a Bucatariei Chinezesti, Asociatiei Japoneze a Bucatariei Chinezesti si al altor asociatii culinare din Hong Kong si din intreaga lume.