Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

CONTACT

S.C. FOODVILLE DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L.
strada Diminetii 1 A
Valea Lupului, Iasi
tel: 0731.031.885
fax: 0232.24.83.44
contact@foodville.ro
C.U.I. 34832379
J22/1336/2015

PROMOŢIE

Preţul nostru 5,89 RON
In STOC

Introducere » FOIE GRAS

slide

Foie-gras

Reusita unui produs gastronomic depinde intotdeauna de calitatea materiilor prime utilizate, in acest caz ficatul proaspat de rata. Toate produsele asociatiei poarta cu mandrie indicativul IGP ( Indicatie Geografica Protejata, marcata din anul 2000 cu o mica bulina pe fond galben-albastru ), garantiei a celei mai bune calitati la nivel mondial. Acest marcaj inseamna ca ratele au fost crescute natural si ingrasate in zona de sud-vest a Frantei, in conditii stricte si supravegheate de autoritati independete pentru a livra intotdeauna cea mai buna calitate din lume.


RON
RON
Producator:
GREUTATE:
Tara de origine:
 

Preţul nostru 37,90 RON

In STOC




 

Preţul nostru 279,90 RON

In STOC


 

Preţul nostru 23,90 RON

In STOC


 

Preţul nostru 16,90 RON

Stoc epuizat


 

Preţul nostru 17,90 RON

Stoc epuizat


































 

Preţul nostru 39,90 RON

In STOC
Nou
















 

Preţul nostru 30,90 RON

In STOC
Nou


 

Preţul nostru 32,90 RON

In STOC
Nou



Foie-gras-ul este o veche specialitate culinara care a ajuns sa simbolizeze excelenta gastronomica frantuzeasca. Este cu adevarat un produs regional, cu legaturi organice  cu “terroir-ul” de unde provine.  Savoir-faire-ul si devotamentul pentru   munca bine facuta sunt transmise cu pretuire de la o generatie la alta.  La Maistres Occitans, atat pasarile cat si  traditiile sunt  cinstite si  tratate cu respectul cuvenit.

        Foie-gras-ul a fost intotdeauna laudat si pus in centrul atentiei de catre mai toti marii chefi bucatari francezi , devenind, in diverse forme de gatire, “regele” mesei  peste tot in Franta. Este apreciat atat in bucatariile cu stele Michelin cat si de catre gurmanzi, la ei acasa, fiind un adevarat ambasador al  faimosului „ joie de vivre á la française”.

        Ar mai fi de notat ca foie-gras-ul este bogat in acizi grasi nesaturati, acizi recomandati in dieta zilnica a fiecaruia dintre noi deoarece contribuie la reducerea nivelului colesterolului “rau ” din sange (colesterolul LDL – Low Density Lipoprotein) .

      Este recomandat sa puneti foie-gras-ul in frigider  minim 4-6 ore si sa il scoateti din frigider  cu 10-15 minute inainte de servire. In cazul conservelor, se introduce conserva scurt sub un jet de apa calda pentru a facilita scoaterea din conserva.  Se feliaza cu un cutit cu lamă subtire si calda sau cu o lira de feliere si  apoi se serveste cu paine taraneasca sau paine prajita.

MjliNTQyZ