Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Blog

Ficatul de cod

14.05.2018

Ficatul de cod

Supranumit „foie gras oceanic” datorita texturii sale untoase , ficatul de cod nu este doar gustos...

Foie gras Martiko - Tradiție și respect

18.10.2017

Foie gras Martiko - Tradiție și respect

VIZIUNEA MARTIKO La Martiko ne trezim în fiecare zi cu aceeași viziune: să creștem cele mai bune rațe...

Nucile Caju in gastronomie

02.10.2017

Desi tehnic o samanta,Caju-ul are parte de tratamentul culinar al nucilor. Se poate manca ca un snack...

Despre Caju - curiozitati

02.10.2017

Originar din Brazilia si cunoscut in botanica sub denumirea Anacardium Occidentale, arborele Caju a fost...

MGJkN2I4Y