Pui in sos Black Bean Garlic LEE KUM KEE
*Portie pentru 2-4 persoane
Ingrediente:
300g piept pui
2 linguri ulei vegetal (floarea soarelui sau arahide)
1 1/2 lingura sos Black Bean Garlic Lee Kum Kee
2 linguri sos stridii Lee Kum Kee
1 lingurita zahar
1 lingurita ghimbir ras
1 ceapa tocata mare
1 ardei verde (taiat in bucati de 1 de cm)
1 ceapa verde (taiata mare)
Preparare:
Taiem carnea in cuburi de 1cm.
Intr-un bol, amestecam carnea cu sosul de stridii si lasam 10 minute.
Intr-o tigaie adaugam uleiul si prajim ghimbirul ras. Adaugam carnea de pui si prajim la foc mediu timp de 5 minute pana se rumeneste usor.
Adaugam ceapa si ardeiul, lasam pe foc pentru inca 3 minute.
Adaugam sosul Black Bean Garlic, zaharul si 3-5 linguri de apa si lasam pe foc inca 2 minute pana carnea este gatita.
Pofta buna!