Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

CONTACT

S.C. FOODVILLE DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L.
strada Diminetii 1 A
Valea Lupului, Iasi
tel: 0731.031.885
fax: 0232.24.83.44
contact@foodville.ro
C.U.I. 34832379
J22/1336/2015

PROMOŢIE

Preţul nostru 32,29 RON
In STOC
Preţul nostru 217,50 RON
In STOC
Preţul nostru 13,56 RON
In STOC

»

Ce este ventresca si de ce este atat de apreciata

Ventresca de ton este un adevarat deliciu si este considerat de multi ca fiind cea mai gustoasa parte a acestui peste.

Ventresca provine din cuvantul italian „ventre” care inseamna burta si se refera la fileul obtinut din burta pestelui.

O ventresca de calitate este conservata in cel mai bun ulei de masline si se prezinta sub forma de fasii subtiri de culoare foarte deschisa, aproape alba; fasiile se separa foarte usor una de cealalta. Textura este cremoasa iar gustul este foarte fin.

Ventresca este perfecta pentru a fi savurata ca atare in maniera tapasurilor spaniole fiind mult prea delicata pentru a fi folosita in salate sau alte preparate cu multe ingrediente care i-ar acoperi aroma si textura specifice.

Incercati acum savuroasa "ventresca de atun"!

OWMyM