Pentru a facilita utilizarea site-ului nostru de către utilizatori, folosim cookie-uri. Făcând clic pe butonul „Sunt de acord”, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor de preferință, statistice și de marketing de către noi și partenerii noștri. Cookie-urile funcționale sunt utilizate pe parcursul sesiunii de navigare pentru a menține funcționalitatea site-ului. Informații detaliate și setări pentru cookie-uri pot fi găsite aici.

CONTACT

S.C. FOODVILLE DISTRIBUTION ROMANIA S.R.L.
strada Diminetii 1 A
Valea Lupului, Iasi
tel: 0731.031.885
fax: 0232.24.83.44
contact@foodville.ro
C.U.I. 34832379
J22/1336/2015

PROMOŢIE

Preţul nostru 179,90 RON
In STOC
Preţul nostru 39,90 RON
In STOC

»

Ce este ventresca si de ce este atat de apreciata

Ventresca de ton este un adevarat deliciu si este considerat de multi ca fiind cea mai gustoasa parte a acestui peste.

Ventresca provine din cuvantul italian „ventre” care inseamna burta si se refera la fileul obtinut din burta pestelui.

O ventresca de calitate este conservata in cel mai bun ulei de masline si se prezinta sub forma de fasii subtiri de culoare foarte deschisa, aproape alba; fasiile se separa foarte usor una de cealalta. Textura este cremoasa iar gustul este foarte fin.

Ventresca este perfecta pentru a fi savurata ca atare in maniera tapasurilor spaniole fiind mult prea delicata pentru a fi folosita in salate sau alte preparate cu multe ingrediente care i-ar acoperi aroma si textura specifice.

Incercati acum savuroasa "ventresca de atun"!

ZjkxMmY4