Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » TON » File de ton Yellowfinn in ulei de masline borcan 415 g San Sebastian


        

File de ton Yellowfinn in ulei de masline borcan 415 g San Sebastian

File Ton ulei masline 415g pentru salate cu ton


3x
In STOC

 

Numar produs: 4508
Producator: MCA
GREUTATE neta/ uscata: 415 g/ 270 g
Tara de origine: Spania
Preţul nostru fără TVA : 36,61 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
39,90 RON

în coş:
  buc  

DETALII PRODUS

File de ton Yellowfin in ulei masline borcan 415g

Tonul Yellowfin este una dintre cele mai populare specii de ton iar aroma sa delicata il face foarte versatil, putand fi savurat in preparate si retete diverse precum salate sau paste.

Magazinul nostru va propune mai multe tipuri de file de ton in borcan la un pret competitiv.

Gustul excelent si textura deosebita a tonului Yellowfinn fac din acest produs o alegere excelenta pentru a pregati diverse tipuri de salate de ton.

Contine : file de ton atent selectat si ulei de masline.

 

Ingrediente: TON Yellowfinn(65%), ulei de masline(32%), sare.ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE.

Valori nutritionale/ Informatii per 100g produs: 197,6kcal; grasimi:12,16g/din care saturate1,7g; glucide0g din care zaharuri0g; proteine22,09g; sare2g.

 

Conditii de pastrare

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere se va pastra la frigider .

Reteta Salata de ton cu mazare (File de ton Yellowfinn in ulei de masline borcan 415 g San Sebastian )

 

Pentru aceasta reteta de salata de ton avem nevoie de :

  • Un borcan File de ton Yellowfinn in ulei de masline borcan 415 g San Sebastian
  • O conserva de mazare fina
  • 50 -60g de maioneza
  • O lingurita de praf de usturoi
  • Sare si piper dupa gust

 

Fileul de ton se marunteste si se aseaza intr-un bol dupa care se adauga mazarea scursa, maioneza, praful de usturoi si se rasneste sare si piper dupa gust. Se mixeaza pana cand compozitia se omogenizeaza.Se serveste cu paine prajita, eventual frecata cu un catel de ustoroi.

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

YTAxZj