Introducere » BACANIE » Paste Shirataki din faina de Konjac stil orez 270 g


        

Paste Shirataki din faina de Konjac stil orez 270 g

Orez Shirataki din faina de Konjac


0x
Stoc epuizat

 

Producator: MIYATA
GREUTATE NETA: 270 g
Preţul nostru fără TVA : 9,12 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
9,94 RON

DETALII PRODUS

Ingrediente : 

Apa, faina de konjac 3%, corector de aciditate : acid citric , mediu de pastrare : hidroxid de calciu .

Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 10 kcal; grasimi < 0,5 g/din care saturate < 0,1 g; glucide 0,8 g din care zaharuri < 0,5 g; proteine < 0,5 g; sare 0,05 g. NU CONTINE: gluten, zahar, grasimi. !!! ALIMENT cu EXTREM de PUŢINE CALORII !!!

A se depozita la temperatura camerei si ferit de lumina soarelui. Dupa deschidere se va pastra la frigider si se va consuma in maxim 2 zile. INSTRUCTIUNI PREPARARE - 1. Scurgeti lichidul 2. Preparati sosul, salata sau supa dorita si serviti impreuna cu pastele Konjac. Nota: in cazul in care aveti probleme de deglutiţie sau insuficient lichid la inghiţire, exita riscul de asfixiere. Se recomanda sa beti multa apa in timpul mesei cand consumati paste konjac.

Hipocalorice !  Doar 10 calorii la 100 de grame !!!

Nu contin GLUTEN

Nu contin Grasimi

Nu contin ZAHAR

Nu contin Carbohidrati aproape deloc

Pastele Shirataki konjac ( konnyaku) contin doar 10 calorii la 100 de grame, ceea ce le recomanda in dieta hipocalorica si pentru o slabire rapida rapida in orice regim de slabit doriti sa urmati.  Pastele konjac sunt produse din faina de konjac, care este o faina fara carbohidrati (cantitate aproape neglijabila) si fara gluten.

Konjac este denumirea japoneza a unei plante perene- Amorphophallus konjac - ce este cunoscuta si apreciata in tari din Asia ca Japonia, Indonezia si China de multe secole.  Faina de konjac provine din tuberculul acestei plante .Pastele obtinute din faina de konjac sunt cunoscute in Japonia sub denumirea de Shirataki. Sunt recomandate  pentru cine doreste sa slabeasca sau sa-si mentina sanatatea, nu au aport caloric, nici de gluten, nici de carbohidrati si produc o senzatie de satietate.

Printre beneficiile pastelor konjac se numara :

  1. Sunt bogate in fibre . Konjac-ul este foarte bogat intr-un anumit tip de  fibra solubila in apa- numita glucoamannan .Dintre toate fibrele cunoscute, glucomannan-ul are cea mai mare capacitate de retentie a apei . Fibrele sunt niste substante de balast ce nu sunt absorbite de corp dar regleaza tranzitul intestinal, reduc colesterolul ,riscul de diabet  si boli de inima, rezolva probleme suparatoare cum ar fi constipatia.  Konjacul ,ca fibre solubile in apa, creaza in stomac un gel care da o senzatie de satietate multa vreme. De aceea, sunt perfecte pentru mentinerea greutatii si in diete.
  2. Au un aport caloric aproape nul - aproximativ 10 calorii la suta de grame. Din acest motiv sunt perfecte pentru un regim hipocaloric si pot fi incluse fara probleme intr-un meniu pentru slabit.
  3. Nu contin gluten– persoanele care nu il tolereaza, pot folosi konjacul ca substitut in dieta zilnica.
  4. Nu contin aproape deloc carbohidrati – doar ~ 0.8 grame la 100 de grame produs, din acest motiv pastele konjac pot fi considerate o mancare perfecta pentru dieta low carb , fiind paste fara carbohidrati.

 

Pastele Konjac sunt prezentate intr-un ambalaj special, fiind hidratate cu apa si hidroxid de calciu (atat pentru efectul anti-septic, cat si pentru a mentine forma si fermitatea taiteilor). La deschidere, lichidul din ambalaj se scurge si pastele vor avea un usor miros de mare sau fructe de mare.  Pentru a neutraliza acest miros , ele trebuie spalate intr-o sita sub jetul de apa.

 

In functie de cat de “ al dente” va place sa consumati pastele, ele pot fi adaugate direct in sosul, salata sau supa dorita sau pot fi fierte intre 1-5 minute. In afara texturii putin diferite, la gust nu difera prea mult fata de pastele clasice- gustul preparatului dumneavoastra va fi dat de restul ingredientelor.

 

A se depozita la temperatura camerei si ferit de lumina soarelui. Dupa deschidere se va pastra la frigider si se va consuma in maxim 2 zile.  INSTRUCTIUNI PREPARARE - 1. Scurgeti lichidul 2. Preparati sosul, salata sau supa dorita si serviti impreuna cu pastele Konjac. Nota: in cazul in care aveti probleme de deglutiţie sau insuficient lichid la inghiţire, exita riscul de asfixiere. Se recomanda sa beti multa apa in timpul mesei cand consumati paste konjac.

 

Nota :

Datorita capacitatii lor de a-si mari de pana la 100 de ori greutatea lor in apa, konjacul este de evitat pentru persoanele care sufera de obstructie intestinala, dificultati de inghitire sau interventii chirurgicale la nivelul sistemului digestiv.

Tocmai de aceea, dacă gătim paste konjac trebuie să respectam regula cantității mari de apă consumate de-a lungul zilei, pentru că fibrele își măresc considerabil volumul și absorb apa din tractul digestiv, așadar e esențial să bem mai multă apă decât de obicei în zilele în care le consumăm.

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

YjVlMmViZ