Introducere » BACANIE » Rajah -Madras Sos pentru curry 500 g
Rajah sos gata preparat pentru curry - foarte iute, borcan 500 g
Aromat cu rosii, ceapa si chilli
Preparare:
IN TIGAIE: 400 g piept de pui se gateste timp de 4-5 min cu o lingura de ulei. Se adauga sosul Rajah si se aduce la fierbere. Se micsoreaza flacara si se lasa pe foc 20 min, amestecand din cand in cand.
LA CUPTOR: se amesteca 400g piept pui (taiat cuburi)cu sosul Rajah, se pune intr-un vas si se da la cuptorul preincalzit la 200 °C pentru 40 min.
Pentru varianta vegetariana, puteti folosi in loc de carne de pui ciuperci, cartof dulce sau tofu.
Ingrediente: apa, rosii 19%, ceapa 11%, ulei de rapita, zahar, ARAHIDE macinate, condimente, concentrat din pasta de tomate 1,5%, amidon din porumb modificat, ceapa deshidratata 1,5%, unt(LAPTE), piure de usturoi, sare, pudra de chimen, piure de ghimbir, acidifiant: acid acetic, suc de lamaie, frunze coriandru, ardei iute uscat si macinat, schinduf, chimen, extraxt de boia.
Poate contine urme de ARAHIDE, FRUCTE CU COAJA.
Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 109kcal; grasimi 7,6g din care saturate 1,0g; glucide 7,4g din care zaharuri 5,1g; proteine 1,8g; sare 0,8g.
Conditii depozitare:
A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de lumina. A se consuma imediat dupa deschidere.