Introducere » TON » TON QUALITY » Ton galben YELLOWFIN bucati in sos escabeche 160 g CAMPOS
TON galben YELLOWFINN (Thunnus Albacares) 65%, otet din vin, ulei vegetal,condimente, sare . Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutritionale/100g masa uscata - Valoare energetica: 157kcal; grasimi 7,7g/din care saturate 0,9 g; glucide 0g din care zaharuri 0g; proteine 22g; sare 0,73g
Tara de origine : SPANIA
A se depozita la loc uscat si racoros. Dupa deschidere se va consuma integral.
Masa uscata: 104 g
Gustul excelent si textura deosebita a tonului Yellowfin de la Campos fac din acest produs o alegere excelenta pentru a pregati o delicioasa salata cu ton
CAMPOS este o marca a companiei SALICA, una dintre cele mai importante companii de profil din SPANIA.
Istoria CAMPOS isi are radacinile la inceputul secolului XX , cand doua familii de pescari ( Campos si Astorquiza ) din BERMEO au pus bazele uneia dintre primele fabrici de conservare a tonului din nordul Spaniei. Inceputurile sunt dificile, fiind marcate de greutatile specifice unei activitati de pionierat.
CAMPOS aniverseaza in 2020 un centenar de la fondarea primei fabrici si cu expertiza acumulata in acesti 100 de ani aduce pe mesele tuturor tot ceea ce este mai bun din mare.
Reteta salata picanta cu ton escabeche, telina apio , castravete si nuci ( Ton galben YELLOWFIN bucati in sos escabeche 160 g CAMPOS)
Pentru aceasta reteta de salata cu ton avem nevoie de :
Se spala legumele, apoi se curata ceapa verde, castravetele de coaja si se pastreaza cateva dintre frunzele de telina.
Castravetele se taie in doua bucati (pe lung), se curata semintele din interior cu ajutorul unei lingurite, apoi se taie fiecare bucata in felii. Feliem si tijele de telina. Curatam avocado si-l taiem in cubulete. Se toaca marunt ceapa verde, iar nucile ceva mai grosier.
Intr-un bol, punem tonul, legumele, nucile si semintele. Adaugam sare si piper dupa gust, uleiul de masline, sucul de lamaie si amestecam bine. La final, se decoreaza cu frunzele de telina ramase.