Introducere » PRODUSE DE POST » Capere in otet 100 g DIAMIR
Capere in otet la borcan
Caperele sunt mugurii neinfloriti ai arbustului peren Capparis spinosa, originar din Asia dar cultivat in special in bazinul Marii Mediterane.
Traditional, caperele sunt culese manual, in fiecare zi, pentru a obtine cei mai mici si delicati muguri. Caperele sunt apoi uscate si conservate intr-o solutie de apa si otet.
Caperele au fost populare inca din Antichitate fiind preferate de greci si romani. Astazi sunt nelipsite din bucatariile franceza, italiana si spaniola si dau personalitate unor preparate binecunoscute precum: pasta puttanesca, vitello tonnato, pui piccata, sos tartar sau tapenade (pasta de masline negre, usturoi, ansoa si capere).
Ingrediente: Capere, apa, sare, otet din vin.
Masa neta - 100 g/ Masa uscata - 60 g
Conditii de pastrare
A se depozita la loc uscat si racoros. Dupa deschidere se va pastra la frigider.