Introducere » FRUCTE DE MARE » Spinnaker Seafood - Supa crema de scoici Clam Chowder 400 g
Clam Chowder este o supa crema de scoici , provenind de pe coasta de Est a Statelor Unite. Fiind asociata in general cu statele Massachusetts si Maine, istoricii culinari cred ca aceasta supa a fost popularizata de catre colonistii francezi si cei din Noua Scotie.
Supa Clam Chowder contine intotdeauna scoci si – in functie de regiune - poate contine cartofi, lapte, rosii , ceapa, praz etc.
Ingrediente: Apa, mix legume (cartofi, morcovi, telina, ceapa), ulei rapita , Scoici (Paphia undulata) (MOLUSTE ) (6,3%), amidon modificat, stabilizatori (guma de guar , guma de roscove , alginat de sodiu), pudra de zer (LAPTE), sos condimentare, pudra de smantana (LAPTE), pasta tomate, zahar, condimente,pudra de lapte degresat (LAPTE).Alergenii sunt scrisi cu majuscule-contine MOLUSTE .
Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 70 kcal; grasimi 4,6 g/din care saturate 0,6 g; glucide 6,1 g din care zaharuri 0,9 g; proteine 1,0 ; sare 0,34 g
Conditii de pastrare
A se depozita la loc uscat si racoros ,ferit de lumina soarelui. Dupa deschidere se va pastra la frigider la max 5 grade C in recipient nemetalic si se va consuma in maxim 48 de ore.
INSTRUCTIUNI PREPARARE : Plita - puneti continutul intr-o cratita si incalziti usor, amestecand din cand in cand, fara a fierbe. Cuptor cu microunde- timpi recomandati pentru o putere de 650 W- NU INTRODUCETI CONSERVA in CUPTORUL CU MICROUNDE. Puneti continutul intr-un recipient compatibil cu cuptorul cu microunde. Acoperiti recipientul si incalziti la putere maxima timp de 3 minute, amestecati supa si apoi mai incalziti inca 1-2 minute. Asigurati-va ca supa este calda inainte de servire. Nu reincalziti- refrigerati portia nefolosita intr-un container separat.