Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » NOUTATI » Supa crema de homar, 375 g, Bornholms


        

Supa crema de homar, 375 g, Bornholms

Promo


0x
In STOC

 

Numar produs: BSH375
Producator: Bornholms
GREUTATE: 375 g
Tara de origine: Danemarca
Preţ vechi 15,95 RON
Preţul nostru fără TVA : 13,90 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
15,15 RON

în coş:
  buc  

DETALII PRODUS

Bornholms supa crema de homar, 375 g

 

Ingrediente

Apa, LAPTE PRAF, carne de HOMAR, amidon din orez, vin alb, rosii deshidratate, sare, aroma de HOMAR, zahar, ardei rosu, piper alb.

Alergenii sunt scrisi cu majuscule - contine CRUSTACEE .

 
 
 

BORNHOLMS A/S este Furnizor al Casei Regale a Danemarcei din 1963 si ofera clientilor sai un sortiment de produse bazat pe Crustacee, Moluste si Peste la cele mai inalte standarde de calitate europene. Produsele BORNHOLMS se bazeaza pe retetele traditionale si se remarca prin gustul deosebit datorat procesarii atente si materiilor prime de top.

 

Informatii nutritionale/100g produs 

Valoare energetica: 63 kcal; grasimi 2,9 g/din care saturate 1,8 g; glucide 5,9 g din care zaharuri 2,7 g; proteine2,7 g; sare 0,87 g.

 

Conditii depozitare

A se depozita la loc uscat si racoros , temperatura maxima admisa 25 C. Dupa deschidere se va pastra la frigider in recipient nemetalic si se va consuma in maxim 48 de ore.

 

Numita „Regina Supelor ”de catre criticul culinar John Duxbury, supa crema de Homar este una dintre retetele clasice scandinave, prin care bucataria acestei regiuni s-a facut cunoscuta in lumea intreaga.  In Scandinavia este una dintre cele mai populare modalitati de a savura Homarul la ocazii speciale , cum ar fi masa de Craciun.

Este o supa gustoasa, cremoasa si ideal condimentata de care va veti indragosti de la prima degustare.

Pentru ocazii speciale sau pentru a-i da o nota personala puteti adauga creveti trasi in unt si marar.

Daca timpul va permite, puteti prepara perisoare de somon pe care sa le adaugati in supa de homar si apoi garnisi cu marar.

Pentru o experienta autentic scandinava, puteti servi alaturi de supa de homar si paine prajitita cu marar.

Reteta Paine Prajita cu Marar:

8 felii de paine

2 catei de usturoi

40 grame de unt

4 linguri de masa de marar proaspat maruntit

 

  1. Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius
  2. Taiati cateii de usturoi in doua si frecati cu ei feliile de paine
  3. Amestecati untul cu mararul maruntit si ungeti feliile de paine cu mixul rezultat
  4. Puneti feliile de paine la cuptor pentru 2-3 minute pana se rumenesc

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NTcwN2Y