Introducere » BACANIE » Rajah - Tikka Masala Sos pentru curry 500 g
Rajah sos gata preparat pentru curry - iute, borcan 500 g
Aromat cu rosii si coriandru
Preparare:
IN TIGAIE: 400 g piept de pui se gateste timp de 4-5 min cu o lingura de ulei. Se adauga sosul Rajah si se aduce la fierbere. Se micsoreaza flacara si se lasa pe foc 20 min, amestecand din cand in cand.
LA CUPTOR: se amesteca 400g piept pui (taiat cuburi)cu sosul Rajah, se pune intr-un vas si se da la cuptorul preincalzit la 200 °C pentru 40 min.
Pentru varianta vegetariana, puteti folosi in loc de carne de pui ciuperci, cartof dulce sau tofu.
Ingrediente: apa, ceapa, smantana (LAPTE) 8%, rosii 7%, ulei de rapita, iaurt degresat (LAPTE) 3%, zahar, amidon din porumb modificat, concentrat din pasta de tomate 2 %, condimente, ceapa deshidratata 1%, frunze coriandru, piure de usturoi, piure de ghimbir, sare, acidifiant: acid acetic, extract de boia, suc de lamaie, schinduf.
Poate contine urme de ARAHIDE, FRUCTE CU COAJA.
Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 103kcal; grasimi 4,7g din care saturate 0,4g; glucide 10,6g din care zaharuri 5,5g; proteine 2g; sare 0,83g.
Conditii depozitare:
A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de lumina. A se consuma imediat dupa deschidere.