Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Ardei Piquillo umpluti cu salata de ton galben si garnitura de fenicul aromat

17.03.2021

Ardei Piquillo umpluti cu salata de ton galben si garnitura de fenicul aromat

(Palacio de Oriente Conserva Ton YF bucati ulei 111 gr)

Pentru aceasta reteta de salata de ton avem nevoie de:

  • doua conserve ton galben Palacio de Oriente 111 g
  • un borcan ardei copti piquillo intregi (10-12 ardei)
  • o ceapa verde
  • usturoi dupa gust
  • o lingura de capere
  • 2 linguri patrunjel maruntit
  • 50 g de maioneza
  • Sucul de la ½ de lamiae
  • Ulei de masline
  • sare si piper proaspat rasnit
  • menta
  • o bucata fenicul curatat si spalat
  • otet balsamic

 

Se curata cu grija ingredientele si intr-un bol se pun urmatoarele : tonul bine scurs, ceapa maruntita,usturoiul, caperele maruntite, menta, maioneza, sucul de lamaie, 2 linguri de ulei masline, sare si piper dupa gust. Se mizeaza cu grija aceste ingredient pana compozitia devine omogena. Dupa aceasta se umplu ardeii piquillo cu aceasta compozitie cu ajutorul unei linguri de masa. Odata operatiunea incheiata, se pun pe un platou deoparte.

Pentru salata de fenicul, se mixeaza feniculul bine curatat si taiat grosier cu ulei de masline, otet balsamic, patrunjel, sare si piper proaspat rasnite.

Ardeii se servessc alaturi de salata aromata de fenicul si de paine prajita. 

NzFlNTU1