Introducere » PESTE DIVERSE » Ficat de cod afumat cu lamaie 120 g Bornholms
Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara
Zona de pescuit: FAO 27 (Atlanticul de Nord)
Producator cu certificare MSC (Marine Stewardship Council) - aceasta certificare garanteaza ca pestele provine din surse sustenabile
In articolul nostru de blog, puteti afla mai multe informatii despre ficatul de cod si proprietatile sale.
BORNHOLMS A/S este Furnizor al Casei Regale a Danemarcei din 1963 si ofera clientilor sai un sortiment de produse bazat pe Crustacee, Moluste si Peste la cele mai inalte standarde de calitate europene. Produsele BORNHOLMS se bazeaza pe retetele traditionale si se remarca prin gustul deosebit datorat procesarii atente si materiilor prime de top.
Supranumit „foie gras oceanic” datorita texturii sale untoase , ficatul de cod nu este doar gustos ci si foarte sanatos ,fiind o sursa naturala ideala de proteine de foarte buna calitate, acizi grasi Omega 3 si vitamine ( A, D si E ). In timpul procesului de sterilizare ,la temperaturi ridicate, ficatul de cod elibereaza ulei din ficat de cod care este similar cu uleiul de peste care se gaseste in suplimentele alimentare sub forma de capsule sau ambalat in sticle. Acest articol beneficiaza si de un strop de lamaie pentru un plus de gust .
In plus, se cunoaste faptul ca un consum regulat de ulei de peste contribuie la intarirea imunitatii.
FICAT DE COD ( Gadus Morhua) 98 % zona de pescuit Atlanticul de Nord FAO27, Sare 1%,Lamaie 1%, Fum de mesteacan de origine daneza. Alergenii sunt scrisi cu majuscule-contine PESTE.
Valoare energetica: 394 kcal; grasimi 38,7g/din care saturate 5,7 g; glucide2,9 g din care zaharuri0g; proteine 7,5; sare1,1 g.
A se depozita la loc uscat si racoros , temperatura maxima admisa 25 C. Dupa deschidere se va pastra la frigider in recipient nemetalic si se va consuma in maxim 48 de ore.