Introducere » PESTE DIVERSE » Spinnaker Seafood - File Somon de Atlantic in saramura 190 g


        

Spinnaker Seafood - File Somon de Atlantic in saramura 190 g

File Somon


0x
Stoc epuizat

 

Producator: Munkebo Seafood
Tara de origine: Danemarca
GREUTATE NETA: 190 g
Preţul nostru fără TVA : 16,42 RON
Preţul nostru cu TVA (9 %):
17,90 RON

DETALII PRODUS

Ingrediente : Somon (Salmo salar) (PESTE), apa, sare. Alergenii sunt scrisi cu majuscule-contine PESTE.

Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 175 kcal; grasimi 11,0 g/din care saturate 1,7 g; glucide 0 g din care zaharuri 0 g; proteine 19 ; sare 1,3 g

A se depozita la temperatura camerei si ferit de lumina soarelui. Dupa deschidere se va pastra la frigider in recipient nemetalic si se va consuma in maxim 2 zile.

 

Somonul sau somonul de Atlantic, somonul atlantic (Salmo salar) este un pește răpitor, migrator, din familia salmonide (Salmonidae), răspândit în bazinele hidrografice nord-atlantice.

Trăiește pe coastele nord-americane și europene ale Oceanului Atlantic, în Oceanul Înghețat de Nord, în Marea Nordului, în Marea Albă, în Marea Baltică și în canalul Mânecii, dar nu și în Marea Mediterană. În mare se hrănește mai ales cu crustacee și cu heringi. Pentru depunerea icrelor migrează, urcând în porțiunea superioară a râurilor care se varsă în Oceanul Atlantic, Marea Nordului și Marea Baltică din America de Nord și din Europa de Vest.

Somonul este considerat unul dintre cei mai buni pesti pentru alimentatia noastra . Pestele gras, in special somonul, este foarte bogat in ulei de peste (ulei de somon), avand un continut ridicat de acizi graşi Omega 3, proteine, vitamine si minerale care reduc semnificativ riscul anumitor boli si ajuta in special la mentinerea unui sistem cardio vascular puternic.

 

COMENTARII

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MTBmMWQwYz