Pentru a facilita utilizarea site-ului nostru de către utilizatori, folosim cookie-uri. Făcând clic pe butonul „Sunt de acord”, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor de preferință, statistice și de marketing de către noi și partenerii noștri. Cookie-urile funcționale sunt utilizate pe parcursul sesiunii de navigare pentru a menține funcționalitatea site-ului. Informații detaliate și setări pentru cookie-uri pot fi găsite aici.

Nucile Caju in gastronomie

02.10.2017

Desi tehnic o samanta,Caju-ul are parte de tratamentul culinar al nucilor. Se poate manca ca un snack hranitor si sanatos, se pot folosi pentru a face unt/ smantana / lapte de caju sau se pot folosi ca ingredient in smoothie-uri. Prin presare la rece se poate obtine si ulei de caju care este folosit mai mult pentru salate decat pentru prajire.

De asemenea, laptele din caju este un bun substitut pentru laptele de vaca. Bucatarii vegani prepara lapte, smantana, unt si chiar branza din caju.

Merele de Caju sunt utilizate pentru consum, ca ingredient principal pentru sucuri, dulceturi si dulciuri. Acestea au un rol important si in bucataria tailandeza, indiana sau chineza.

 

 

ZGIyZjBiOT