Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Nucile Caju in gastronomie

02.10.2017

Desi tehnic o samanta,Caju-ul are parte de tratamentul culinar al nucilor. Se poate manca ca un snack hranitor si sanatos, se pot folosi pentru a face unt/ smantana / lapte de caju sau se pot folosi ca ingredient in smoothie-uri. Prin presare la rece se poate obtine si ulei de caju care este folosit mai mult pentru salate decat pentru prajire.

De asemenea, laptele din caju este un bun substitut pentru laptele de vaca. Bucatarii vegani prepara lapte, smantana, unt si chiar branza din caju.

Merele de Caju sunt utilizate pentru consum, ca ingredient principal pentru sucuri, dulceturi si dulciuri. Acestea au un rol important si in bucataria tailandeza, indiana sau chineza.

 

 

NDA2NWU5